Ο Παύλος Μητρόπουλος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο και όπως επισήμανε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να πάρει αυτήν την απόφαση. Επιπλέον, στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από το γκρουπ… σωτηρίας, ενώ μίλησε για τις μεταγραφές, που αναμένεται να κάνουν οι «κυανέρυθροι», τους στόχους της για την επόμενη σεζόν και τον νέο προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Σωτήρη Κωσταβάρα, Μιχάλη Τσόχο

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Νομίζω πως πολύς κόσμος δεν την καταλαβαίνει την επιλογή μου μέχρι στιγμής, αλλά στην πραγματικότητα την πήρα μέσα σε πέντε λεπτά. Πιστεύω πολύ στην πανιώνια κίνηση, διότι είναι άνθρωποι που νοιάζονται για την ομάδα και δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Υπήρχαν δύο προτάσεις, η μια ήταν από το εξωτερικό. Ήθελα να πάω στο εξωτερικό, αλλά δεν με ικανοποιούσε η πρόταση. Μέτρησε πολύ το ότι πρόκειται να αποκτηθούν παίκτες καλοί, από το πάνω ράφι. Όσο το δυνατόν περισσότεροι, διότι υπάρχει και ο περιορισμός στις μεταγραφές, επειδή δεν πήραμε την άδεια. Μπήκε ρήτρα στο νέο μου συμβόλαιο που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές».

Για τον Πανιώνιο της επόμενης σεζόν: «Ο στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να μπορέσει η ομάδα να πουλήσει παίκτες και πάλι για να εξυγιανθεί οικονομικά».

Για τον νέο προπονητή και το τι έχει συζητήσει μαζί του: «Έχω μιλήσει με τον κύριο Τερεζόπουλο και μου έχει πει τι περιμένει από εμένα, κυρίως για τα αποδυτήρια. Εξαρτάται από τον παίκτη που θα πάρουμε για το που θα παίζω. Γίνεται κίνηση για να αποκτηθεί ένας πολύ καλός παίκτης στη μεσαία γραμμή».

Για τη σεζόν που πέρασε: «Ήταν η πιο δύσκολη αποστολή που είχα ποτέ μου. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Μιλάμε για ερασιτεχνικές συνθήκες. Κάθε παιδί ήξερε ότι παρά τα προβλήματα υπάρχει κάτι το μαγικό γύρω από την ομάδα και με αυτόν τον τρόπο αν πάει καλά μπορεί να πάρει μεταγραφή στη συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr