«Στις 12 Απριλίου με αφορμή την κλήρωση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία έστειλε την Μπενφίκα αντιμέτωπη της Γιουβέντους είχες πει: Η Μπενφίκα έκανε μια καλή διαδρομή και έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχει μια εξαιρετική σεζόν και είναι ομάδα τεχνικά προικισμένη. Λυπάμαι για αυτούς αλλά… (πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport)».

Από χθες τα μεσάνυχτα οι οπαδοί των μπενφικίστας, οι οποίοι δεν ξέχασαν το παραπάνω σχόλιο του Αντρέα Πίρλο μετά την κλήρωση, κατέκλυσαν τον λογαριασμό του Ιταλού μέσου με μηνύματα και την δική τους απάντηση στην τότε δήλωσή του.

«Τώρα δεν θα μιλήσεις ποτέ ξανά πριν της ώρας! Και δεν θα ξεχάσεις ποτέ την Μπενφίκα», ήταν η συνέχεια του προαναφερθέντος σχολίου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα παρακάτω: «Πίρλο κλάψε τώρα», «Θα δεις τον τελικό από το γήπεδο ή την τηλεόραση;», «Τώρα κλάψε και δεν λυπάμαι για σένα. Forza Mπενφίκα», «Καληνύχτα Πίρλο μην βλέπεις εφιάλτες, μέχρι να ονειρευτείς ότι θα παίξεις στον τελικό», «Τώρα λυπάσαι ακόμη;», «14 Μαΐου στο σπίτι του Πίρλο» και άλλα κατά εκατοντάδες, είτε χιουμοριστικά είτε προσβλητικά, συνοδευόμενα κάποια από το απαραίτητο photoshop…

Περισσότερα για το ιταλικό ποδόσφαιρο στο tifosi.gr