Αρκετούς… θαυμαστές έχει στην ΑΕΚ ο προπονητής του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «SportDay», φημολογείται ότι υπήρξε μια πρώτη επαφή ανάμεσα σε άνθρωπο της Ένωσης και τον Πορτογάλο τεχνικό και πως συζητήθηκε το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δύο πλευρές από το ερχόμενο καλοκαίρι. Το θέμα δεν φαίνεται προχωρημένο και ίσως να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Πάντως, υπάρχουν και άλλες επιλογές, μεταξύ των οποίων και ενός ξένου τεχνικού, ο οποίος δεν προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, στην περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο 38χρονος προπονητής από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, θα του προταθεί όπως φαίνεται να παραμείνει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια από άλλο πόστο. Ο Δημήτρης Μελλισσανίδης έχει σε εκτίμηση τον Δέλλα, όμως αν πάρει την οριστική απόφαση, ότι δεν πρέπει να είναι αυτός επικεφαλής του τεχνικού τιμ, τότε θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στην ΑΕΚ, ίσως και ως βοηθό του διαδόχου του.

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί είναι να συνεχίσει και με την επιθυμία της ομάδας, ο πρώην αμυντικός της, την επιμόρφωση, ώστε να αποκτήσει επιπλέον γνώσεις πάνω στην προπονητική για να επανέλθει στο μέλλον στην άκρη του πάγκου.

Πηγή: sport-fm.gr