Στην μακρινή Ιαπωνία βγάζει το… ψωμί του ο Ντιέγκο Φορλάν, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Οσάκα, και κλήθηκε να γράψει ένα άρθρο για τη σχέση του με τον Λουίς Σουάρες που ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν στην Premier League.

Στο περιοδικό «442» ο διεθνής άσος αποκαλύπτει πως όταν ο συμπατριώτης του είχε πρόταση από τη Λίβερπουλ, εκείνος τον συμβούλεψε να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (!), λέγοντάς του όμως καλά πράγματα και για τους «κόκκινους».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φορλάν

«Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ευγενικός και πρόθυμος να μάθει και πάντα ζητούσε τις συμβουλές μου. Μου αρέσει ότι σε καλές ή άσχημες στιγμές θέλει να μιλήσει μαζί μου. Όπως όταν του έκανε η Λίβερπουλ πρόταση.

Φυσικά, του είχα πει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά του είπα καλά λόγια για τη Λίβερπουλ και την ιστορία της. Του είπα ότι πως όταν σκόραρα με την Ατλέτικο στο Άνφιλντ, οι οπαδοί της με χειροκρότησαν.

Του αρέσει που παίζει στη Λίβερπουλ. Του αρέσει η Premier League και οι οπαδοί τον λατρεύουν, επειδή είναι ένας επιθετικός με όλη τη σημασία της λέξης.

Εξακολουθεί να κυνηγάει τις φάσεις, όπως ο Ρούνεϊ που συνηθίζει να πηγαίνει μέχρι την άμυνα και μαθαίνει από τα λάθη του. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη.

Ποιος είναι καλύτερος παίκτης στην Αγγλία: Είναι ανάμεσα στον Λουίς και τον Κουν (Αγουέρο). Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σε αυτό. Αν μου έβαζες, όμως, το πιστόλι στον κρόταφο θα σου έλεγα τον Σουάρες, επειδή ο Αγουέρο έχει χάσει αρκετά ματς λόγω τραυματισμών».

Πηγή: sport-fm.gr