Πιο δυνατή ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο δηλώνει σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» σχολίασε και την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα δίκαιο.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο τονίζοντας ότι παρουσιάζουν ένα καλύτερο σύνολο όχι όμως ρόστερ και έτσι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει δεύτερο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Βασίλη Σαμπράκο:

-Πώς του φάνηκε ο ΠΑΟΚ:

«Έκανε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι απ’ ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Συνολικά σε όλο το ματς όπως παρουσιάστηκε ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την εμφάνιση του Ολυμπιακού».

-Για τους αγώνες του Κυπέλλου:

«Δεν έχουν καμία σχέση τα παιχνίδια του Κυπέλλου με του πρωταθλήματος. Ήταν κυρίως ένα παιχνίδι που παρουσίαζε ένα μεγάλο ενδιαφέρον και από τους δυο. Και ο Ολυμπιακός το ήθελε για διαφορετικούς λόγους, γιατί θα ήταν πρωταθλητής. Όπως και ο ΠΑΟΚ για ψυχολογικούς. Οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου είναι παιχνίδια ψυχολογίας. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο αδύναμος αλλά έχει την δυνατότητα να περάσει στον τελικό. Οι πιθανότητες αντικειμενικά είναι για τους «ερυθρόλευκους».

-Για το υλικό του ΠΑΟΚ και αν μπορεί να τερματίσει δεύτερος:

«Το υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ είναι για δεύτερη θέση. Και αυτό γιατί μέχρι τώρα έπαιζε ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο και έχει ένα πολύ καλύτερο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ότι οι «πράσινοι» και ο Ατρόμητος παρουσιάζουν ένα καλύτερο σύνολο, αλλά όχι καλύτερο ρόστερ».

-Για την αποχώρηση του Στέφενς:

«Θα πρέπει να είχαμε σταματήσει να ασχολούμαστε με τις πολλές αλλαγές προπονητών. Εκείνο που θα πω είναι ότι εάν ο κ. Στέφενς είχε δουλέψει και όχι λειτουργήσει με τα συμφέροντα μόνο, θα μπορούσε να ήταν ένας προπονητής που θα είχε δουλέψει για τη δημιουργία της ομάδας. Όλα εδώ στην Ελλάδα κρίνονται εκ του αποτελέσματος».

Πηγή: Sport-fm.gr