Το… σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Μπακαρί Σανιά στην Άρσεναλ συνεχίζεται, όπου φαίνεται να υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο τι προσφέρουν οι «κανονιέρηδες» και στο τι θέλει ο παίκτης.

Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με την «Mirror» ο 31χρονος άσος φέρεται να ζητά εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 100.000 λίρες και 3ετή χρονική διάρκεια, προκειμένου ουσιαστικά να υπογράψει το τελευταίο του «καλό» συμβόλαιο.

Απ’ την άλλη οι Λονδρέζοι φέρονται να προσφέρουν 2ετή συνεργασία και περίπου 60.000 λίρες ανά εβδομάδα. Μια απόσταση που δεν δείχνει να χαλά οριστικά το deal, αλλά δεδομένα βάζει εμπόδια.

Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον του αναφέρουν πως ο Σανιά είναι ενοχλήμενος από το γεγονός πως οι Λονδρέζοι δεν έχουν κινήσει πιο «ζεστά» και πιο άμεσα τις όποιες διαδικασίες.

Κι όλα αυτά την ώρα που τον παίκτη τον παρακολουθούν πολλές ομάδες, όπως Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Ίντερ και Γαλατάσαραϊ, με την τελευταία ειδικά να υπάρχουν πληροφορίες πως «καλύπτει» τα θέλω του «κανονιέρη» προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία.

Πηγή: england365.gr