Τι και αν τις τελευταίες ημέρες τρέχει από σύσκεψη σε σύσκεψη για την επιλογή των προσώπων που θα τον πλαισιώσουν στα νέα του καθήκοντα στη θέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Ο Ματέο Ρέντσι, ο δήμαρχος της Φλωρεντίας και νέος γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος, ο άνθρωπος που ανάγκασε τον Ενρίκο Λέτα σε παραίτηση και ο οποίος ετοιμάζεται να καθίσει στην καρέκλα του, δεν παρέλειψε μέσα σε όλα αυτά τα οπαδικά του καθήκοντα.

Γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα προς τη Φιορεντίνα και φίλος του Ντιέγκο Ντέλα Βάλε έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο «Αρτέμιο Φράνκι» λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των «βιόλα» με την Ιντερ (1-2).

Πέρα από την αυξημένη παρουσία των δυνάμεων τάξης, των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και την υποδοχή πρωθυπουργού που έλαβε από θεατές στο γήπεδο, η βραδιά για τον ίδιο ήταν όπως όλες οι άλλες στην εξέδρα.

Κάθισε δίπλα στους ιδιοκτήτες του συλλόγου, χειροκροτούσε στον ύμνο της ομάδας, τραγούδησε τους στίχους του, έριξε τις κατάρες του κατά τη διάρκεια του αγώνα – έχασε το τέρμα της ισοφάρισης του Κουαντράντο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου γιατί τσιμπούσε στο μπουφέ – έλεγχε στο κινητό του tweet και sms, αντέδρασε με διαμαρτυρίες στο 65’ για το γκολ-οφσάιντ του Ικάρντι και στα τελευταία λεπτά στριφογύριζε το κινητό στα δάχτυλά του από νευρικότητα. Ενώ φεύγοντας δεν παρέλειψε να κάνει και… καφενείο με φίλους της Φιορεντίνα, σχολιάζοντας την αναμέτρηση.

Πηγή: tifosi.gr