Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η κίνηση στα ταμεία της Μάντσεστερ Σίτι, με τον σύλλογο να έχει μειώσει αισθητά τη ζημία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο να θέλει ακόμη πολύ δρόμο για να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις του Financial Fai Play.

Δημοσίευμα της «Independent», η οποία επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες της, αναφέρει πως οι «πολίτες» έχουν κάνει ήδη τα πρώτα απαραίτητα βήματα, με ένα από αυτά να αφορά συμφωνία τους με τις Ζιλ Βιθέντε και Μποαβίστα.

Όπως αναγράφει το βρετανικό Μέσο, η Σίτι έδωσε τα χέρια με τους δύο συλλόγους, ώστε να είναι αυτή που θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές των Βραζιλιάνων που μεταναστεύουν στην πρώην αποικία της πατρίδας τους.

Συγκεκριμένα, οι «μπλε» του Μάντσεστερ θα αφήνουν τα «διαμαντάκια» να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά στην Πορτογαλία, καθώς δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στη συνέχεια, με τα απαραίτητα έγγραφα να έχουν συμπληρωθεί, θα τους αποκτούν για αγωνιστική ή οικονομική ενίσχυση, αγοράζοντάς τους σε καλές τιμές και μεταπωλώντας τους στο ποσό που επιθυμούν.

Αν και ο σύλλογος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο μέσα στο σαββατοκύριακο, εικάζεται πως σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε ο Φρανσίσκο Λαμπρέια, πρώην διευθυντής μάρκετινγκ της Μποαβίστα και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος στη Σίτι, αλλά και ο Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

Πηγή: england365.gr