Η προπόνηση του Σαββάτου είναι αυτό που θα κρίνει αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει τον Μάρκο Πάντελιτς και τον Γιάννη Φετφατζίδη για την αναμέτρηση με τον Άρη το βράδυ της Κυριακής.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στα γόνατά τους και η χρησιμοποίησή τους κόντρα στους «κίτρινους» θα εξαρτηθεί σε μεγάλο από το πώς θα αισθανθούν στη τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Ο  τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε θα κληθεί στην τελευταία προπόνηση να αποφασίσει σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεδομένου ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι προαναφερθέντες παίκτες τους.

Σε ό,τι αφορά τον Φετφατζίδη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πάντελιτς παραπονέθηκε πως έχει ενοχλήσεις επίσης στο αριστερό γόνατο. Από πλευράς ιατρικού επιτελείου, ωστόσο, εκφράζεται μια αισιοδοξία για την αποθεραπεία τους και εκτιμάται ότι τελικά θα τεθούν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Αντίθετα, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει καμία ενόχληση και θα καταλάβει τη γνώριμη θέση του στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Προβάδισμα οι Ρόμενταλ, Μιραλάς

Με βάση, πάντως, τα όσα έχουν αρχίσει να διαφαίνονται στον ορίζοντα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να κατασταλάζει στους Ντένις Ρόμενταλ και Κέβιν Μιραλάς για τις θέσεις του δεξιού χαφ–εξτρέμ και του φορ κρούσης.

Ο Βάσκος προπονητής από τη μία πλευρά θέλει να απελευθερώσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τον Ρόμενταλ που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μιραλάς η τεχνική ηγεσία εκτιμά ότι ο Βέλγος με τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει σαφές προβάδισμα για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Μία ενδεκάδα, που προβάλει ως επικρατέστερη να ξεκινήσει κόντρα στον Άρη απαρτίζεται από τους: Πάρντο, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Ριέρα, Μιραλάς.

Πηγή: gazzetta.gr