Πάνω που πήγαν να χαρούν στην Ένωση, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την επιβλητική νίκη επί του Άρη, ήρθε η γνωστή κατάρα για να φέρει τα πάνω-κάτω.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπολόγιζαν να πάνε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου με νίκη πλησιάζουν στο -1 βαθμό, με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και ψυχολογία στα ύψη. Τελικά υπάρχουν απουσίες αρκετές και σημαντικές και αυτό, όπως και να το κάνουμε, επηρεάζει και ψυχολογικά.

Οι φόβοι για θλάση στον Σκόκο επιβεβαιώθηκαν, ενώ οριστικά εκτός για την κυριακάτικη αναμέτρηση είναι και οι Μανωλάς, Λυμπερόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο ενώ ο πολύπειρος επιθετικός, που εκτός των άλλων έχει και παράδοση σε αυτά τα ντέρμπι, κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή και οριστικά δεν υπολογίζεται ούτε αυτός…

Από εκεί και πέρα, γιατί υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες, ο Νίκος Γεωργέας και ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς συνέχισε τη θεραπεία του λόγω της κάκωσης πέλματος που τον ταλαιπωρεί.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Άντερλεχτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Πηγή: gazzeta.gr