Μπορεί να πήγε σε θερμότερο περιβάλλον για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», δύσκολα θα δούμε τον Γουέιν Ρούνεϊ απέναντι στην Τσέλσι!

Το τελευταίο διάστημα ο Άγγλος φορ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς, κάτι που ανάγκασε τον Ντέιβιντ Μόγιες να τον στείλει στην Αίγυπτο (όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα) προκειμένου να γίνει πιο ομαλά και γρήγορα η αποθεραπεία του, βάσει των συνθηκών που επικρατούν εκεί.

Κι όλα αυτά προκειμένου να προλάβει το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με την Τσέλσι. Ωστόσο, βάσει των όσων αναφέρει η «Daily Mail», οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του διεθνούς άσου. Κι αυτό διότι απέχει αρκετά από την αγωνιστική δράση και ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν προτίθεται να πάρει κανένα ρίσκο στην περίπτωσή του.

Την Πέμπτη ο Ρούνεϊ θα βρίσκεται πίσω στην Αγγλία και λογικά το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το… τοπίο. Πάντως λέγεται πως είναι τόσο δύσκολο να προλάβει το ματς με τους «μπλε» που ακόμα και για τον επαναληπτικό με τη Σάντερλαντ για το Λιγκ Καπ, που είναι προγραμματισμένο για τρεις μέρες μετά (22/01) είναι 50-50!

Πηγή: england365.gr