Την ικανοποίηση του για τον τρόπο που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ατρόμητος το 2013 φανέρωσε ο Γιώργος Παράσχος, τονίζοντας πως έτσι θέλει να συνεχίσει στο ξεκίνημα του νέου έτος.

Ομάδα υπολογίσιμη με πολύ καλό υλικό χαρακτήρισε τον Εργοτέλη ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος σε δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο (4/1, 17:15) στο Ηράκλειο και ο Έλληνας τεχνικός ευχήθηκε: «να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά έτσι όπως αφήσαμε το 2013 και πρέπει να δείξουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας».

Αναλυτικά η δήλωση του

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία σε όλον τον κόσμο. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά έτσι όπως αφήσαμε το 2013 και πρέπει να δείξουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Ο Εργοτέλης τις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές νομίζω ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια δεν πάει αρκετά καλά αλλά είναι μια ομάδα πολύ υπολογίσιμη με πολύ καλό υλικό. Θα γίνει πιστεύω ένα πολύ καλό παιχνίδι και εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Πηγή: sport-fm.gr