Οι Αντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα ανανέωσαν την Κυριακή τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον «Αγιαξ της Ηπείρου» ακόμα για τρία χρόνια.Έτσι, οι δύο Αλβανοί διεθνείς άσοι των Ηπειρωτών παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στους «Ζωσιμάδες» την Τρίτη, δηλώνοντας χαρούμενοι και για την παραμονή τους και για τη νίκη επί του Άρη στη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παναγιώτης Χριστοβασίλης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που οι δύο διεθνείς και πολύ σημαντικοί παίκτες για μας, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Έχουμε προβεί σε όλες τις ανανεώσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές για να έχουμε ένα σταθερό κορμό για την επόμενη τριετία-τετραετία. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε και, σιγά σιγά, να βγάζουμε και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε ότι καλύτεροι. Σιδερένιοι».

Δημήτρης Νιαρχάκος: «Συγχαρητήρια στα δυο παιδιά που θα τα έχουμε κοντά μας ως το καλοκαίρι του 2017. Τους εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες. Είναι, πραγματικά, παράδειγμα προς μίμηση αυτοί οι δυο αθλητές για την ομάδα μας».

Εμιλιάνο Βίλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή νίκη και που υπέγραψα άλλα τρία χρόνια στην ομάδα, που νιώθω σαν δικιά μου οικογένεια. Όταν ήρθα την πρώτη χρονιά, η ομάδα πάλευε να κρατηθεί στην κατηγορία και τώρα πηγαίνει για Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους, είμαι χαρούμενος και θα συνεχίσω έτσι».

Άντι Λίλα: Είμαι γενικά χαρούμενος σήμερα που η ομάδα νίκησε και επειδή υπέγραψα για τρία χρόνια. Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά ποτέ δε σκέφτηκα να φύγω, γιατί η ομάδα τώρα πλέον δεν είναι μικρή ομάδα , έχει καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν τον προπονητή. Έχουμε ένα πρόεδρο που, μαζί με την οικογένεια αγαπάνε πολύ την ομάδα και πιο πολύ οι φίλαθλοι, αγαπάνε την ομάδα, είναι κοντά και μας στηρίζουν. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου λένε οι φίλαθλοι να υπογράψω.

Δεν σκέφτηκα καθόλου τα λεφτά, είπα ότι θα υπογράψω και θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το σημερινό γκολ είναι αφιερωμένο για όλους τους φιλάθλους. Σήμερα και για πάντα είναι φανταστικοί».

Πηγή: Sport-fm.gr