Η δράση στους «16» του Champions League συνεχίζεται το βράδυ της Τετάρτης (11/03, 22:00), με ακόμη δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά να αναζητούν τους κατόχους τους, έπειτα από αυτά που εξασφάλισαν ήδη από χθες Λειψία και Αταλάντα, που ντούμπλαραν τις νίκες τους κόντρα σε Τότεναμ και Βαλένθια, αντίστοιχα.

Στην Αγγλία, το σκορ του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει η Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (CosmoteSport 1). Μπορεί, ο κοροναϊός να έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο, ωστόσο το «Ανφιλντ» θα γεμίσει κανονικά. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ, «όταν η παγκόσμια ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τον συγκεκριμένο ιό, το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα». Αλλά, η μπάλα συνεχίζει να τσουλάει…

Στο πρώτο παιχνίδι οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 1-0. Οι κακές εμφανίσεις για τους «κόκκινους» ήταν συνεχείς, αλλά στο ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ επανήλθε η… κανονικότητα. Από την άλλη, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στους τελευταίους οκτώ αγώνες μετρά μόνο δύο νίκες -σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, απόψε θα έχει τον πρώτο λόγο, χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (Κλοπ): Αντριάν, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τσάμπερλειν,  Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Ομπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι, Κόκε, Τόμας, Γιορέντε, Σαούλ, Κορέα, Μοράτα

Την ίδια ώρα, στο Παρίσι ο κόσμος θα μείνει μακριά από το «Παρκ ντε Πρενς», καθώς ο επαναληπτικός (CosmoteSport 2) της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα προσπαθήσει να επενδύσει στο εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στη Βεστφαλία (2-1 υπέρ των Γερμανών) και το σύνολο του Λουσιέν Φαβρ να δείξει πως έχει ακόμη δρόμο στη διοργάνωση.

Η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες είναι αβαντάζ για τους φιλοξενούμενους, με τους Παριζιάνους να ανησυχούν και για τον Μπαπέ, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (10/03) έκανε το τεστ για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα να αναμένονται. Ο Γάλλος επιθετικός κρίνεται αμφίβολος μέχρι και την τελευταία στιγμή λόγω της ίωσης, με τους Ερέρα, Μενιέ και Βεράτι να μην υπολογίζονται επίσης. Ο Ρόις μένει εκτός για την άλλη πλευρά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν (Τούχελ): Νάβας, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Γκιγιέ, Νεϊμάρ, Καβάνι, Μπαπέ

Ντόρτμουντ (Φαβρ): Μπούρκι, Ζαγκαντού, Χούμελς, Πίστσεκ, Χακίμι, Τσαν, Βίτσελ, Γκερέιρο, Σάντσο, Χάαλαντ, Μπραντ