Τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για την Τσέλσι και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Πετρ Τσεχ, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί η Τσέλσι να έχει καταφέρει να κατακτήσει μέσα σε δύο χρόνια και το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο μετρά μόλις μία κατάκτηση πρωταθλήματος από το 2007 και μετά, όταν και αποχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «μπλε».

Πλέον, σύμφωνα με τον πορτιέρο των Λονδρέζων, Πετρ Τσεχ, ήρθε η ώρα για την Τσέλσι να κάνει το βήμα παραπάνω και να στεφθεί στο τέλος της σεζόν πρωταθλήτρια Αγγλίας.

«Δεν έχουμε κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ για τρία συνεχόμενα χρόνια, έτσι πιστεύω πως θα ήταν σπουδαίο να το κατακτήσουμε φέτος», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος κίπερ και συμπλήρωσε:

«Έχουμε κάποιους νέους παίκτες, κάποιους καινούριους παίκτες, που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα, έτσι θα ήταν ένα μεγάλο βήμα γι’ αυτούς να τα καταφέρουν».

«Ξέρουμε πόσο γλυκό είναι να κατακτάς το ευρωπαϊκό κύπελλο, έτσι εάν μπορούσαμε να πάμε μακριά σε αυτό και πραγματικά να διεκδικήσουμε το τίτλο, τότε θα ήταν σπουδαίο», δήλωσε καταλήγοντας ο Τσεχ.

Πηγή: england365.gr