Το γκολ του Μάντζη έδωσε στον Βόλο πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς να υπάρχει καλό θέαμα ή πολλές φάσεις για γκολ. Ο Βόλος, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Μουνίθ, ενώ η Λαμία είχε τη στιγμή της με τον Ρόμανιτς, τον οποίο όμως νίκησε ο τερματοφύλακας Γκαραβέλης. Έτσι, το ημίχρονο βγήκε χωρίς γκολ και με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για την απόφαση του διαιτητή να ανακαλέσει, μέσω VAR, την κόκκινη κάρτα που είχε δείξει στον Γκαραβέλη στο 16′ για χέρι εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, το γκολ ήρθε νωρίς και συγκεκριμένα στο 49′, όταν ο Μουνίθ έκανε το γύρισμα και ο Μάντζης με το στήθος έκανε το 1-0 για τον Βόλο. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού οι γηπεδούχοι ανέκοψαν τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων για ισοφάριση, παίρνοντας μια σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής.

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου (75′ Λύρατζης), Τσίκα, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Φεράρι, Μουνίθ, Ζοάο (84′ Γέντρισεκ), Μάντζης (75′ Τόρες).

Λαμία: Κάχριμαν, Σκόνδρας (64′ Βασιλόγιαννης), Ασίγκμπα (80′ Βιγιάλμπα), Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς (74′ Τιρόνε), Νιάσε, Μπιανκόνι, Καραμάνος.