Μετά από αρκετό διάστημα, η ΑΕΚ πανηγύρισε την Κυριακή (19/01) μια πειστική νίκη, με «θύμα» της να είναι η ΑΕΛ, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα όχι μόνο έφτασε σε ένα άνετο τρίποντο, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εκτός της πολύ καλής εικόνας, το χθεσινό ματς με τους «βυσσινί» αποτέλεσε και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για σύσκεψη κορυφής στην Ένωση. Πριν την αναμέτρηση, οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου και Ίλια Ίβιτς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για μεταγραφές, αλλά και πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο «δικέφαλος» εξακολουθεί να παλεύει την υπόθεση του Σουηδού εξτρέμ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που είναι και πόθος του τεχνικού του διευθυντή, ενώ κορυφώνεται η αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ. Παράλληλα, όμως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει ουσιαστικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό για κάποιον από τους παίκτες της ομάδας, όπως οι Μπάρκας, Μάνταλος και Λιβάγια.

Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε οποιοδήποτε μέτωπο ανά πάσα στιγμή και δεν επηρεάζονται από τη «γεμάτη» εβδομάδα της ΑΕΚ, με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Βόλο την Τετάρτη (22/01) και τον Ολυμπιακό την Κυριακή (26/01).