Νέα συμβόλαια ετοιμάζεται να προσφέρει η διοίκηση του Ατρομήτου στον Παναγιώτη Μπάλλα και τον Θανάση Καραγκούνη, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται σύντομα να καλέσουν τον Θανάση Καραγκούνη και Παναγιώτη Μπάλλα για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου, έχουν μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στο Περιστέρι και έχουν καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων συλλόγων.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του, θέλοντας να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, σκοπεύουν να τους προσφέρουν νέα συμβόλαια, στα οποία δεν αποκλείεται να περιλαμβάνονται υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης.

Ιδιαίτερα για τον Μπάλλα είχε ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ, όμως προτεραιότητα έχει ο Καραγκούνης. Ο λόγος είναι ότι το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Μίλησε με Παπαδόπουλο

Εν τω μεταξύ, μετά την κουβέντα που είχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Παράσχο, χθες συναντήθηκε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος συνηθίζει να παρεμβαίνει όταν βλέπει πως πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και αποχώρησαν από την κουβέντα χαμογελώντας.

Πηγή: sport-fm.gr