Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη απόκτηση ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Μοχάμεντ Ανουάρ να βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (12/01) στην Αθήνα και εάν δεν πάει κάτι απρόσμενα στραβά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ο παίκτης θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στο «τριφύλλι» από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μαροκινός χαφ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, στο οποίο θα υπάρχει μια ρήτρα αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ανουάρ είναι σχεδόν έτοιμος και μπορεί ακόμη και να πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμη και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας, ή απέναντι στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα, την ερχόμενη Κυριακή.

Όσον αφορά τον Ντομινίκ Νάγκι, δεν αποκλείεται και ο Ούγγρος φορ να φτάσει σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να τελειώσει και η δική του μεταγραφή. Ωστόσο, ο 24χρονος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.