Το χθεσινό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στα Χανιά (1-1) ήταν ένα ακόμη αποτέλεσμα, που απομακρύνει το «τριφύλλι», ακόμη περισσότερο από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ταυτόχρονα, η κακή εμφάνιση της ομάδας προβλημάτισε για μια ακόμη φορά το τεχνικό τιμ, που προσπαθεί να δει τι φταίει και να το διορθώσει άμεσα.

Ο Γιάννης Αναστασίου, λοιπόν, στο πλαίσιο της… αναζήτησης των αιτιών του κακού μίλησε στους παίκτες του, ζητώντας τους να βγάλουν στο γήπεδο όσα κάνουν στις προπονήσεις και να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Όλη τη βδομάδα δουλεύουμε σωστά και ανταποκρίνεστε σε όσα σας ζητάω. Βλέπω ότι το έχετε. Ξέρω ότι το έχετε. Μετά παίζουμε το ματς και έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα. Γιατί δεν το βγάζετε στο γήπεδο; Είναι καθαρά στο μυαλό σας. Πρέπει να το πιστέψετε, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται», ήταν τα λόγια του Ελληνα τεχνικού.

Ακολούθως, ο Αναστασίου στάθηκε στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν βελτιωμένος: «Δείτε πως παίξαμε το τελευταίο 20λεπτο και δείτε πως παίξαμε στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Ένα παιχνίδι που με βάση την αξία μας έπρεπε να το νικήσαμε, καταλήξαμε ικανοποιημένοι που δεν χάσαμε. Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας».

Μετά την προπόνηση, όλοι γευμάτισαν στο εστιατόριο του Απήλιον. Μάλιστα, η τηλεόραση, με εντολή του προπονητή του Παναθηναϊκού, έδειχνε το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, με τον τεχνικό της ομάδας να λέει στους ποδοσφαιριστές: «Θέλω να δείτε το ματς ενώ τρώτε και να καταλάβετε τα λάθη σας».

Πηγή: sport-fm.gr