Συνάντηση με τους εκπροσώπους 32 οργανωμένων συνδέσμων είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Αρχικά η κουβέντα είχε μεγάλη ένταση, αλλά στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι οργανωμένοι με ανακοίνωση 32 συνδέσμων επιτέθηκαν μια μέρα νωρίτερα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, αλλά την επομένη με νέα ανακοίνωση τόνισαν ότι δεν ζητούν την αποχώρησή του. Τελικά το βράδυ της Τετάρτης, κάτω από άκρα μυστικότητα, συναντήθηκαν μαζί του. Το κλίμα στην αρχή δεν ήταν ήρεμο αφού υπήρξαν εντάσεις και διαφωνίες, όμως λίγο αργότερα οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα προβλήματα του συλλόγου.

Έτσι η κρίση των προηγούμενων ημερών φαίνεται ότι εκτονώθηκε και σε αυτό βοήθησε η ενέργεια του Ζαγοράκη να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν τις λύσεις για το καλό της ομάδας.

Στο μεταξύ οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας και Πάμπλο Γκαρσία, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες τους, έδωσαν διαβεβαιώσεις στους Παύλο Δερμιτζάκη και Παντελή Κωνσταντινίδη ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα στην ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr