Ο Ολυμπιακός, αν και με πολλές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα, πήρε το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1 και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στο Καραϊσκάκη, την Τρίτη (22/10, 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως κόντρα στους Βαυαρούς θα έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του Σαββάτου απέναντι στους Κρητικούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο του, το οποίο θα έχει ενισχυμένο ανασταλτικά κέντρο.

Όλα δείχνουν πως ο Γκιγέρμε θα παίξει μπροστά από τους στόπερ και οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι ελαφρώς πιο μπροστά του, ως εσωτερικοί μέσοι.

Κατά τα άλλα, ο Σα θα καθήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας θα παίξουν στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα, ενώ ο Σεμέδο θα είναι σίγουρα στα στόπερ. Όσο για τον παρτενέρ του, η εξαιρετική παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου τον κάνει να διεκδικεί θέση από τον Μεριά.

Ποντένσε και Μασούρας θα παίξουν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Ελ Αραμπί έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει τη θέση του Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης, στο πλάνο για να απειληθεί η άμυνα της Μπάγερν.

Δεδομένου ότι οι Βαλμπουενά, Τοροσίδης και Σισέ είναι εκτός και ο Μπενζιά τιμωρημένος, αλλά και ότι δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα οι Σουντανί, Κούτρης, Μπα και Μπρούνο, η 18άδα βγαίνει… μόνη της. Οι Αλέν Γκασπάρ, Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα θα είναι στον πάγκο και για να συμπληρωθεί η αποστολή πιθανότατα θα συμπεριληφθεί ο νεαρός μέσος Ξενιτίδης.