Το μυαλό του βρίσκεται στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αφού η προετοιμασία του με την εθνική Βραζιλίας φτάνει το τελευταίο της στάδιο. Ο Τιάγκο Σίλβα, ωστόσο, δεν ξεχνά την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι πρόθυμος να σχολιάσει τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το Παρίσι. Κάτι που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την τελευταία προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας.

Από όσα είπε ο διεθνής αμυντικός, γίνεται σαφές πως η επικείμενη αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι δεν τον αφήνει αδιάφορο. «Μαθαίνω πως ο Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, θα μου προκαλέσει μεγάλη λύπη και απογοήτευση. Είναι αλήθεια πως πήγα στο Παρίσι για τον Κάρλο, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ ως άνθρωπο. Ο Αντσελότι είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, φροντίζει να έχει άψογες σχέσεις με τους παίκτες του και δείχνει έμπρακτα το σεβασμό του προς όλους. Εκτός από φανταστικός προπονητής – και αυτό το επιβεβαιώνουν οι τίτλοι που έχει κατακτήσει – είναι ένας μοναδικός φίλος. Θα είναι μεγάλη απώλεια αν, τελικά, φύγει», είπε αρχικά ο Τιάγκο Σίλβα.

Από όσα λέει, προκύπτει πως μετά την αποχώρηση του Αντσελότι, ο ίδιος δεν έχει κίνητρο στην Παρί Σεν Ζερμέν. «Είπα πως πήγα στην Παρί για τον Κάρλο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγω επειδή θα αποχωρήσει αυτός. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα», ξεκαθάρισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Αναφορικά με τον διάδοχο του Ιταλού τεχνικού, ο Σίλβα αισθάνεται ήρεμος. «Μια καλή λύση θα ήταν αυτή του Λεονάρντο, αλλά ο 9μηνος αποκλεισμός του περιπλέκει την κατάσταση. Πάντως είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει τον Αντσελότι», σημείωσε.

Κλείνοντας το κεφάλαιο Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τιάγκο Σίλβα δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Αντσελότι. «Είναι σίγουρο πως, όπου και να πάει, θα πετύχει σπουδαία πράγματα. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω την τύχη να εργαστώ ξανά μαζί του», ήταν τα λόγια του Σίλβα.

Πηγή: sport-fm.gr