Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Αλεξάντερ Κάστρο, ο διαιτητής που «προκάλεσε» την 9μηνη τιμωρία στον Αθλητικό Διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον Αθλητικό Διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο οποίος μετά το ματς των πρωταθλητών Γαλλίας με την Βαλανσιάν στις 5 Μαΐου, έσπρωξε τον διαιτητή του αγώνα, Αλεξάντερ Κάστρο. Οι 9 μήνες «αναγκαστικής» αποχής από τα γήπεδα, προκάλεσε, εκτός της αντίδρασης του Βραζιλιάνου, αυτή κάποιων φανατικών οπαδών των παριζιάνων, οι οποίοι ξεκίνησαν να αφήνουν απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο του διαιτητή.

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Κάστρο, ο πελάτης του έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων. «Έχουμε ενημερώσει, αλλά και προειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου ο ίδιος και τα παιδιά του να αισθάνονται ασφάλεια. Καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων, ελπίζοντας να βρεθούν αυτοί που απειλούν τον Κάστρο», τόνισε ο δικηγόρος του διαιτητή.

Σύμφωνα με τον Κάστρο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του Λεονάρντο, άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο. Τα μηνύματα αυτά ήταν τόσο γραπτά, όσο και φωνητικά.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που διαιτητής απειλείται μετά από ένα παιχνίδι. Τόσο ο Άντερς Φρισκ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από ένα ματς της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα και τις απειλές που είχε δεχτεί από Άγγλους οπαδούς, όσο και ο Τομ Όβρεμπο, που επίσης δέχτηκε απειλές από Άγγλους μετά από ένα παιχνίδι -συμπτωματικά- ανάμεσα στις ίδιες ομάδες, είναι δύο χαρακτηριστικά περιστατικά.

Πηγή: sport-fm.gr