Είναι το σημείο αναφοράς της ΑΕΚ στην έναρξη της νέας σεζόν. Ο παίκτης που έχει αποδειχθεί ουσιαστικός και ταυτοχρόνως καθοριστικός για τους «κιτρινόμαυρους» και τον τρόπο που εμφανίζονται στο γήπεδο. Ο λόγος φυσικά, για τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έχει κάνει μια εντυπωσιακή εκκίνηση, που δεν επηρεάστηκε από τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, ειδικά στην περίοδο του Μιγκέλ Καρντόσο, παρόλο που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον χρησιμοποίησε όπως θα έπρεπε.

Ο Κροάτης φορ, που τελευταία παίζει πιο πολύ ως επιτελικός μέσος, βρίσκεται στα καλύτερα του τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και πραγματικά, ενώ δείχνει αποφασισμένος να κουβαλήσει την Ένωση και να την κάνει ξανά πρωταθλήτρια. Όλα αυτά έχουν κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν ήδη από τώρα την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ήδη έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς άσου. Η κουβέντα μεταξύ της πλευράς του ποδοσφαιριστή και του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, φαίνεται πως θα γίνει κοντά στον Ιανουάριο, με το τέλος του πρώτου μέρους των υποχρεώσεων της ομάδας.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα μπουν κατευθείαν… στο ζουμί. Άλλωστε, είναι κοινή επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συμπορευτούν για αρκετό ακόμη διάστημα, καθώς και ο Λιβάγια περνάει καλά -μαζί με την οικογένειά του- στην Ελλάδα, ενώ και στον «δικέφαλο» καταστρώνουν τα σχέδιά τους με τον Κροάτη και για τη μεγάλη στιγμή του συλλόγου, που θα είναι η είσοδος στην «Αγιά Σοφιά». Κοινώς, η προοπτική ενός μεγάλου deal υπάρχει και ο 26χρονος θα μπορούσε να είναι εκείνος που θα κάνει την αρχή σε μία τέτοια διαδικασία.