Ο Γιάννης Μανιάτης φρόντισε να κλείσει τα στόματα σε όσους αμφιβάλλουν ότι ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να μην διψά για το Κύπελλο και υποστηρίζουν ότι το κίνητρο του Αστέρα είναι μεγαλύτερο…

«Είναι μεγάλο κίνητρο να κατακτούμε τρόπαια», τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο οποίος ¬–μάλιστα- επεσήμανε ότι στόχος αύριο για εκείνον και τους συμπαίκτες του είναι να δώσουν χαρά στους οπαδούς λόγω των κακών εμφανίσεων στην σεζόν.

-Για το παιχνίδι
«Θέλουμε το νταμπλ για εμάς και τον κόσμο, διότι θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε επειδή φέτος δεν παίξαμε καλά. Είμαστε συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε καλά, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

-Εάν έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός
«Είναι μεγάλο κίνητρο να κατακτούμε τρόπαια. Είναι προσωπικός στόχος, είμαι σχετικά νέος στην ομάδα, θέλω συνεχόμενα τρόπαια στη συλλογή μου. Ως Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε συνεπείς σε κάθε τελικό και να παίρνουμε κάθε πρωτάθλημα και κάθε Κύπελλο».

-Για την εικόνα της ομάδας και τον Αστέρα Τρίπολης
«Στους τελικούς όλα γίνονται, ο Αστέρας είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Είναι τελικός, δεν θα κοιτάξουμε μόνο το θέαμα, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο τίτλος. Το καλό ποδόσφαιρο ίσως το ξεκινήσουμε από τη νέα σεζόν, με τη δουλειά στην προετοιμασία. Αύριο ο πρώτος στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο.

Πηγή: sport-fm.gr