Οι μέρες που διάγουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τις πιο δύσκολες, αλλά και ενδιαφέρουσες, των τελευταίων χρόνων. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τους προπονητικούς πάγκους, η «Daily Mail» προβαίνει σε μια αποκάλυψη, η οποία δεν θα ευχαριστήσει τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων». Την πρόθεση του Γουέιν Ρούνεϊ να αλλάξει ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα ο διεθνής επιθετικός, μόλις δύο εβδομάδες πριν είχε ζητήσει, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Φέργκιουσον, να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, αφού ένιωθε την ανάγκη να «αλλάξει περιβάλλον». Η εφημερίδα κάνει λόγο για την δυσαρέσκεια του Ρούνεϊ από το γεγονός πως την φετινή χρονιά έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ και συχνά βρέθηκε να «ζεσταίνει» τον πάγκο. Η απάντηση του προπονητή της ομάδας ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Η «Daily Mail» εκτιμά πως η επικείμενη πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες, ενδέχεται να οδηγήσει τον Ρούνεϊ σε αναθεώρηση της απόφασής του να αποχωρήσει, αφού οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί – όχι χωρίς προβλήματα, πάντως – στα πρώτα επαγγελματικά βήματα του Ρούνεϊ στην Έβερτον.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει τον Ρούνεϊ, αφού με τον Πορτογάλο είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Αν, τελικά, ο Ρούνεϊ δεν μεταπειστεί και εμμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει, η ομάδες που δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι.

Η ομάδα του Λονδίνου, μάλιστα, είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ικανοποιήσει τον – όπως όλα δείχνουν – επόμενο προπονητή της, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θεωρεί πως ο Ρούνεϊ μπορεί να γίνει ο νέος «Ντιντιέ Ντρογκμπά» των «μπλε».

Όπως και να έχει, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων, οι οποίες προβλέπεται να είναι ραγδαίες αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr