Με μοναδικό στόχο το repeat αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (17:00) η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο, όπου θα συμμετάσχει στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για την αγγλική πρωτεύουσα και θα προσπαθήσουν ξανά να θαμπώσουν για ακόμη μία φορά την Ευρώπη, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προβάλει ως φαβορί στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν (και φέτος) πως τα χρήματα των Ρώσων δεν φέρνουν την ευτυχία και να τους στείλουν με άδεια χέρια στην πατρίδα τους.

Η «αρκούδα» θέλει να πάρει εκδίκηση για το περσινό στραπάτσο στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου και εκεί ο Ολυμπιακός είχε πάει με τον τίτλο του αουτσάιντερ και τελικά κατάφερε να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη για χάρη του.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο στις… άγριες διαθέσεις των παικτών του Έτορε Μεσίνα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προσπαθήσουν με τα δικά τους όπλα (την ταχύτητα και την έλλειψη μεγάλου άγχους) να ξεπεράσουν την ΤΣΣΚΑ και να φτάσουν στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για μία ακόμη φορά δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και τη συμμετοχή του κόντρα στους Ρώσους παραμένει αμφίβολη.

Πηγή: sport-fm.gr