Αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης, αλλά ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, όμως, δεν έχει πείσει τους Άγγλους και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, όπου θα δοθεί δανεικός και την επόμενη χρονιά.

Οι ομάδες που διεκδικούν τον Βέλγο είναι τρεις, αυτή τη στιγμή. Εκτός της Βέρντερ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρει το γερμανικό «Kicker» ο Ντε Μπρούιν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα της Βρέμης, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τις προοπτικές που… ανοίγονται εκεί. Τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Λεβερκούζεν, αναμένεται να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, με αποτέλεσμα να έχουν ένα ακόμα διαπραγματευτικό «όπλο», προκειμένου να πείσουν τον Βέλγο μέσο.

Τον τελευταίο λόγο, πάντως, έχει η διοίκηση της Τσέλσι, η οποία σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή της ομάδας θα αποφασίσει για το μέλλον του Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Πηγή: sport-fm.gr