Κατακτώντας την εκτός έδρας νίκη επί της Άστον Βίλα με 1-0, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να παραμείνει 12 βαθμούς μακριά από τη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ, διατηρώντας τις ελάχιστες ελπίδες της για να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ελπίδες που μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερες, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αρκεί οι παίκτες του να δίνουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό τους.

«Η νίκη που σημειώσαμε επί της Άστον Βίλα είναι πολύ σημαντική, γιατί μας κρατά στους 12 βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ. Απομένουν ακόμα 10 αγώνες και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε να πάρουμε 30 βαθμούς ως το τέλος της χρονιάς. Ξέρω πως δεν είναι απλό, ούτε εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για κατάκτηση του τίτλου», τόνισε στο βρετανικό «Sky Sports» ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα ελπίζει σε ανατροπή της κατάστασης. «Πέρσι κανείς δεν στοιχημάτιζε υπέρ μας για την κατάκτηση του τίτλου και τελικά τα καταφέραμε. Ίσως και φέτος κανείς δεν μας δίνει πιθανότητες να καλύψουμε τη διαφορά μας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εμείς ξέρουμε πως έχουμε τις δυνατότητες. Αν φτάσουμε στο μεταξύ μας ντέρμπι σε καλή κατάσταση, όλα μπορεί να αλλάξουν. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχει κριθεί τίποτα», είπε με έμφαση ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Πηγή: sport-fm.gr