Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση των υποθέσεων της 3ης αγωνιστικής από την Πειθαρχική Επιτροπή, που μεταξύ άλλων είχε καλέσει σε απολογία τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, για το «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ανακοινώνεται ότι η σημερινή συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναβάλλεται. Η εκδίκαση των υποθέσεων της 3ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθεί εκ νέου», ανέφερε, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, η ανακοίνωση της Super League.

Οι κλήσεις του αθλητικού δικαστή ήταν οι εξής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Σ. Αδαμίδη (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Σ. Αδαμίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αρης.
Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής – ΠΑΕ Λάρισα.
Δ) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Καβάλα.- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός – ΠΑΕ Ολυμπιακός.
ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Αρης.
Η) ΠΑΕ Πανσερρραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός – ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Πηγή: gazzetta.gr