Την πεποίθησή του πως η Μπάγερν Μονάχου έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι εξέφρασε ο Άριεν Ρόμπεν μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρσι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στα πέναλτι το τρόπαιο από την Τσέλσι, στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στην έδρα της. Φέτος η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει αποφασισμένη να επαναλάβει την περσινή πορεία, ευελπιστώντας σε διαφορετική κατάληξη. Κάτι που αποδείχτηκε με την εμφάνισή της και τη νίκη της με 3-1 μέσα στο… σπίτι της Άρσεναλ, για τη φάση των «16». Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Άριεν Ρόμπεν, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα.

«Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού φάνηκε πως ήρθαμε στο Λονδίνο έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Καταφέραμε να παίξουμε σωστά και να πάρουμε ένα σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση. Ήμουν από την αρχή αισιόδοξος, αλλά με την αποψινή μας εμφάνιση σιγουρεύτηκα πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιωθούμε περισσότερο και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», τόνισε ο Ολλανδός.

Από τα λόγια του φαίνεται πως ακόμα δεν είναι σίγουρος για την πρόκριση, η οποία έχει… τελειώσει για τους περισσότερους. «Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά αγώνα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απλά, κάναμε ένα σημαντικό βήμα και πήραμε ένα σοβαρό προβάδισμα. Τίποτα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπεν.

Πέρσι η Μπάγερν έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρόμπεν δείχνει να πιστεύει σε μια ανάλογη πορεία και φέτος. «Οι εμφανίσεις μας μέχρι τώρα, τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ευρώπη, δείχνουν πως είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι. Πρέπει, βέβαια, να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, καθώς οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν μακριά στο θεσμό είναι πολλές, αλλά και πολύ καλές. Θεωρώ, πάντως, πως η Μπάγερν βρίσκεται στο σωστό δρόμο», ήταν η εκτίμηση που έκανε ο Άριεν Ρόμπεν.

Πηγή: sport-fm.gr