Η «τρέλα» του Όγκνιεν Βράνιες για την ΑΕΚ και τα αντίστοιχα συναισθήματα των οπαδών της Ένωσης προς το πρόσωπο του Βόσνιου στόπερ είναι γνωστά. Εκείνος θα ήθελε να ξεναφορέσει τα κιτρινόμαυρα, κάτι που δεν έχει κρύψει ποτέ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής κάνει ό,τι μπορεί για να ανοίξει ξανά ο δρόμος επιστροφής στην Ένωση. Σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, με τον οποίον συνεργάστηκε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον προπονητή στην καριέρα του.

Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της LiveSport, οι δύο άνδρες βρίσκονται σε επαφές εδώ και καιρό, με τον Βόσνιο αμυντικό να απολογείται για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.

«Μίστερ, ξέρω ότι έκανα πολλά λάθη πέρσι. Θέλω να σου ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για όλα και να ξέρεις ότι θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί σου», φέρεται να έχει πει στον Χιμένεθ ο Βράνιες, σε μια από τις συζητήσεις που είχαν.

Όπως αναφέρεται, ο Ισπανός τεχνικός διατηρούσε αμφιβολίες που σχετίζονταν περισσότερο με τον χαρακτήρα του παίκτη, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνος είχε παρασυρθεί ωστόσο τον θεωρεί και ως έναν ποδοσφαιριστή που τον χρειάζεται η ομάδα του, όπως φάνηκε και στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΚ.

Το θέμα είναι πώς θα βρεθεί φόρμουλα να δώσει το «ΟΚ» και η Άντερλεχτ, αν και δεν υπολογίζεται στον βελγικό σύλλογο. Όσο για τις απολαβές του, που αγγίζουν τα 900 χιλ. ευρώ, θεωρείται δεδομένο ότι θα υποχωρήσουν αισθητά, ώστε να γίνει η επιθυμία και των δύο πλευρών πραγματικότητα.