Πλήρης μετά από καιρό και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή, την Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Eurolague.

Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον τεχνικό των «πράσινων», Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς όπως εξήγησε ο Καστοριανός γκαρντ διαθέτει αγωνιστική ποιότητα που θα βοηθήσει την ομάδα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με την οποία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Η Ρεάλ είναι δομημένη τα τελευταία τρία χρόνια και ξέρουμε ότι στηρίζει πολλά στην ταχύτητα και τον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα με πολύ καλές συνεργασίες μακριά από τη μπάλα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε», ήταν τα λόγια του κόουτς του «τριφυλλιού» για το επικείμενο ματς με τους Μαδριλένους.

Όσο για την επιστροφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική δράση; «Έχουν αλλάξει πολλά σχήματα με τα άλλα παιχνίδια, αλλά εμείς έχουμε μαζί μας τον Δημήτρη (Διαμαντίδη). Σίγουρα ήταν πολύ καιρό έξω και θέλει χρόνο, όμως στηρίζουμε πολλά στην ποιότητά του. Για πρώτη φορά θα είμαστε μαζί μετά από πολύ καιρό όλοι και πρέπει τώρα να εντάξουμε και τον Δημήτρη».

Ο «Άρτζι» αναφέρθηκε και στην πιθανή κόπωση των παικτών του:
«Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Στην Euroleague δεν υπήρχε διακοπή και τα παιδιά είχαν καταπονηθεί. Έχουμε ποιότητα, διαθέτουμε ομαδικό πνεύμα και προσπαθούμε καθημερινά για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας».

Πηγή: Sport-fm.gr