Τα πλάνα του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό, δίνοντας προτεραιότητα σε παίκτες από την Ελλάδα.

Ο Βάσκος τεχνικός έπειτα από συνεννόηση με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει δώσει την προσοχή του σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και ορισμένους ξένους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», μερικές από τις περιπτώσεις που τσεκάρει ο Βαλβέρδε, είναι ο Βέλλιος του Ηρακλή, ο Καραγκούνης του Ατρομήτου και ο Ανάκογλου του Πανσερραϊκού. Τους νεαρούς αυτούς παίκτες παρακολουθεί εντατικά ο Ανδρέας Νινιάδης.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται να επανεξετάσουν τις περιπτώσεις των Σκόκο και Μπλάνκο τον Ιανουάριο, αν οι δύο οι παίκτες δεν ανανεώσουν τελικά τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό τσεκάρουν και παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί εντός και εκτός συνόρων.

Τετ α τετ με «Φέτφα»

Το ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη προσπαθούν να διαφυλάξουν στον Ολυμπιακό καθώς ο μεγάλος ντόρος που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τον νεαρό εγκυμονεί κινδύνους. Για αυτό τον λόγο ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης του μίλησε προκειμένου να τον κρατήσει προσγειωμένο.
Ο Βάσκος προπονητής σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά του ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο και πως θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται. Στη συνέχεια του ανέβασε το ηθικό, ζητώντας να δίνει το καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr