Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Λίνο μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού (1-0) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης τόνισε πως πλέον σκέφτονται τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ακόμη αναφέρθηκε και στο Κύπελλο, τονίζοντας πως ο στόχος τους είναι ο τελικός.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό (13/12, 20:30).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λίνο στην εφημερίδα «GOAL»:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι κάτι που το ήθελα και το περίμενα. Προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε εκτέλεση φάουλ όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου που τα επιχειρούν. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ. Αυτό πέρασε, τώρα πρέπει να σκεφτούμε τη συνέχεια».

Για τον διάλογο που είχε με τον Λίαμ Λόρενς πριν την εκτέλεση του φάουλ: «Μου είπε ότι ήθελε να εκτελέσει το φάουλ. Εγώ του απάντησα ”άφησέ το σε μένα. Έχε μου εμπιστοσύνη. Νιώθω καλά. Είμαι συγκεντρωμένος και σίγουρος” και τελικά όλα πήγαν καλά…».

Για τον κόσμο και την αποθέωση που δέχτηκε από τους φιλάθλους: «Θέλω να πιστεύω ότι οι φίλαθλοι σκέφτηκαν έτσι και με χειροκρότησαν για όσα έχω προσφέρει. Με έκαναν να νιώθω χαρούμενος. Μπορεί να μην κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη».

Για το τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας: «Κατά πρώτον, πρέπει να δουλεύουμε σωστά και συγκεντρωμένα. Το να κερδίζεις όταν δεν είσαι τόσο καλός, είναι θετικό, διότι σου δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Για το Κύπελλο: «Τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και τώρα να είστε σίγουροι ότι όλοι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, διότι πάντα ο στόχος μας είναι να φτάνουμε στον τελικό. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να ψάξουμε τη νίκη σε κάθε μας παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δώνης για τον ίδιο: «Κάνω αυτό που πρέπει. Ο προπονητής έχει κάθε δικαίωμα να είναι απαιτητικός κι εμείς έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε περισσότερα από αυτά που μας ζητάει, όσον αφορά την προσπάθεια για τη νίκη. Ο προπονητής προσπαθεί να μας βοηθήσει κι εμείς πρέπει να τον βοηθάμε με το να προσπαθούμε συνεχώς, και στις προπονήσεις και μέσα στο γήπεδο, στους αγώνες. Είναι εξαιρετικός προπονητής και άριστος επαγγελματίας».

Πηγή: sport-fm.gr