Απόλυτα ικανοποιημένος για τη συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Εζεκίλ Λαβέτσι.

Ο αργεντινός επιθετικός υπογράμμισε πως μόνο δύσκολο δεν είναι να αγωνίζεται δίπλα στον Σουηδό φορ, ενώ μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν να διαλέξει το περασμένο καλοκαίρι τον γαλλικό σύλλογο, αλλά και για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην Serie A και την Ligue 1.

«Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στην Serie A και την Ligue 1. Η πιο βασική από αυτές είναι πως στο γαλλικό πρωτάθλημα πρέπει να έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση, όμως τακτικά το ιταλικό είναι ανώτερο. Το περασμένο καλοκαίρι είχα προτάσεις τόσο από την Μάντσεστερ Σίτι όσο και από την Ίντερ. Ωστόσο, αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Παρί, καθώς βρήκα το σχέδιο των ανθρώπων του συλλόγου εξαιρετικά ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός.

Στη συνέχεια ο πρώην στράικερ της Νάπολι μίλησε και για τη συνεργασία του με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Τα πάμε πολύ καλά. Είναι πολύ εύκολο να παίζεις δίπλα του».

Πηγή: Sport-fm.gr