Τη βεβαιότητα πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον, δικαιώνοντάς τον για την επιλογή να κρατήσει τον προπονητή, εξέφρασε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν τόνισε πως οι επιτυχίες των τελευταίων ημερών ισχυροποίησαν τη θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει της εκτίμησής του.

Η αρχή έγινε με την ισοπαλία που πήρε στη Νάπολη. Ακολούθησε η νίκη – πρόκριση επί της Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η επικράτηση επί της Γιουβέντους στο ντέρμπι του Σαββάτου ήταν το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα, που άλλαξε την ψυχολογία όλων στη Μίλαν και έκανε τους ανθρώπους της να χαμογελούν μετά από πολύ καιρό.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι μίλησε για την θετική περίοδο της ομάδας του και φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Μετά από την κακή αρχή, την οποία όλοι μας περιμέναμε λίγο-πολύ, ήρθε μια σειρά αποτελεσμάτων που μας κάνουν χαρούμενους. Όλα μοιάζουν να άλλαξαν μέσα σε λίγες μέρες. Πήραμε ένα βαθμό στη Νάπολη, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και νικήσαμε τους πρωτοπόρους. Πολλές χαρές μαζεμένες, αλλά το χρειαζόμασταν», είπε γελώντας ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μέσα στις χαρές αυτές, υπάρχει και το θέμα του Πάτο, ο οποίος διαμαρτύρεται για το χρόνο συμμετοχής του. Μήπως έχουμε να κάνουμε με μια νέα περίπτωση «Κασάνο»; «Δεν έχει καμία σχέση η μία περίπτωση με την άλλη. Ο Κασάνο έστελνε σε μένα και στον Αλέγκρι 200 μηνύματα την ημέρα, πιέζοντάς μας να τον δώσουμε. Ο Πάτο δήλωσε το αυτονόητο, πως θέλει να παίζει περισσότερο. Μου φαίνεται λογική η απαίτησή του, αλλά μόνο ο Αλέγκρι μπορεί να του απαντήσει», ξεκαθάρισε ο Γκαλιάνι.

Αναφερθήκατε στον Αλέγκρι. Θα είναι στη Μίλαν και τα Χριστούγεννα; «Νομίζω πως θα μπορέσει να κάνει και Πάσχα στη Μίλαν», απαντά γελώντας ο Γκαλιάνι. Για να συνεχίσει λέγοντας πως «ποτέ δεν ήθελα να αλλάζω προπονητή στη μέση της χρονιάς. Ας ολοκληρωθεί η σεζόν και θα δούμε αυτά που πετύχαμε. Στήριξα και εξακολουθώ να στηρίζω τον Αλέγκρι, με τον οποίο έχω καλές σχέσεις. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν και εμένα και εκείνον», τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Πηγή: sport-fm.gr