Προσγειωμένος για τις πιθανότητες κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Τίτο Βιλανόβα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (4-0) στην έδρα της Λεβάντε.

Αν και οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στο +11 από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καταλανός τεχνικός θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί αυτή τη στιγμή.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί από τώρα σε καμία περίπτωση. Η Ατλέτικο μας ακολουθεί και είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. 75 βαθμοί είναι πολλοί και ο δρόμος μακρύς. Και πριν χρόνια που είχαμε αρκετή διαφορά από την Ρεάλ, έπρεπε να πάμε στο Μπερναμπέου για να πάρουμε τον τίτλο. Την Ατλέτικο την βλέπω πολύ συμπαγή και σταθερή ομάδα», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω για το ντέρμπι της Μαδρίτης, εμείς πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στα δικά μας. Στο παιχνίδι με την Λεβάντε, πετύχαμε γκολ με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου που έκρινε το ματς. Παίξαμε με 11 παίκτες από τις ακαδημίες εκ των οποίων οι 8 έχουν γεννηθεί στην Καταλονία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια για αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr