Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας πρόσθεσε ακόμα δυο μεγάλες συναντήσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αντί να περιμένει ο κόσμος μονάχα τις 2 Μαρτίου για το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», υπάρχουν ακόμα δυο ραντεβού των κολοσσών του ισπανικού ποδοσφαίρου μέσα στον Φεβρουάριο, με το πρόγραμμα και των δυο να ζορίζει και με τις υποχρεώσεις τους για το Champions League, ενώ, για τη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει και το ντέρμπι της πόλης με την Ατλέτικο!

Οι πιθανές ημερομηνίες για το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, στους «4» του Copa del Rey είναι οι 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου, για να έρθει και το ματς των «μερένχες» απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» για την Primera Division στις 9 του μήνα.

Στις 13/02 η Ρεάλ θα πρέπει να ταξιδέψει και στο Άμστερνταμ, για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στους «16» του Champions League, με την Μπαρτσελόνα να έχει την πρώτη δική της αναμέτρηση για τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης στις 19 Φλεβάρη, στη Γαλλία, απέναντι στη Λυών.

Εν συνεχεία, ο επαναληπτικός των ημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνει είτε στις 27, είτε στις 28 του μήνα και στις 2 Μαρτίου θα παίξουν και το τρίτο τους ματς σε διάστημα 26 ημερών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα.

Τα στατιστικά, πάντως, σε ό,τι αφορά τα clasico στο Κύπελλο Ισπανίας, είναι μοιρασμένα, με 14 νίκες για τον σύλλογο της Βαρκελώνης έναντι 12 των Μαδριλένων και 7 ισοπαλίες σε 33 αναμετρήσεις…

Πηγή: gazzetta.gr