Έναν στόχο έχει η Εφές Αναντολού στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22/11, 21:45) και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από την νίκη.

Ο τούρκος τεχνικός θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει την φόρμα τους (κάτι που δεν συνέβαινε στο πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη) αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον στόχο της ομάδας του, που θέλει να φύγει από το ΣΕΦ με το ροζ φύλλο.

«Όλες οι ομάδες βρίσκονται πλέον στην κατάσταση που πρέπει όσον αφορά την απόδοσή τους, μετά από μια μεταβατική περίοδο. Έτσι και ο Ολυμπιακός πιστεύω πως τώρα αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Εμείς –όπως και στο πρώτο ματς- πηγαίνουμε στον Πειραιά με τον ίδιο στόχο. Θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Ο Σεμίχ Ερντέν από πλευράς παικτών, δήλωσε:

«Νικήσαμε το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και αυτή την φορά δεν θα έχουμε την συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας, θα είναι διαφορετικός αγώνας. Θα θέλουν πολύ να νικήσουν αλλά εμείς θα κατέβουμε στο ματς με στόχο την νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr