Τα καλύτερα έρχονται για τον Καρίμ Μπενζεμά, όπως δήλωσε ο διεθνής επιθετικός στην ισπανική εφημερίδα «AS». Ο Γάλλος φορ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη 5-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπιλμπάο το Σάββατο, όταν σκόραρε μία φορά και σέρβιρε ακόμη ένα γκολ στον Μεσούτ Εζίλ. Αν και οι Ισπανοί δημοσιογράφοι το χαρακτήρισαν το καλύτερο ματς του 24χρονου παίκτη, εκείνος δεν είναι τόσο σίγουρος…

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παρουσιάσαμε την εξαιρετική Ρεάλ Μαδρίτης της περσινής σεζόν. Έχουμε πετύχει κάποια θαυμάσια πράγματα, ειδικά με τον τρόπο που όλη η ομάδα κινείται μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Μπενζεμά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι, αφού είχα μεγαλύτερη συμβολή σε άλλα. Το πιο σημαντικό, μετά τον τραυματισμό μου, είναι ότι νιώθω σε καλή κατάσταση. Μετά από δύο εβδομάδες είχα την ανάγκη να νιώσω ξανά τη χαρά του παιχνιδιού».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος στράικερ ανέφερε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του για τους «μερένχες», όταν είχε σκοράρει στο περσινό ματς για το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και τα δύο γκολ κόντρα στη Λιόν για το Champions League.

Καταλήγοντας, ο Μπενζεμά ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναπαυτεί στις δάφνες των επιτυχιών του και ήδη σκέφτεται το επόμενο ματς της ομάδας του: «Τα καλύτερα για εμένα για εμένα έρχονται! Στα αποδυτήρια ξέχασα την Μπιλμπάο και τώρα στο μυαλό μου είναι ο αγώνας με τη Σίτι».

Πηγή: sport-fm.gr