Απαγορεύτηκαν οι δηλώσεις στην Ίντερ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα διαιτητικά λάθη τα οποία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, τους έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στην κίνηση αυτή προέβη η διοίκηση των «νερατζούρι» μετά το παιχνίδι με την Κάλιαρι για την 13η αγωνιστική του Καμπιονάτο, που έληξε ισόπαλο με 2-2 και στο οποίο ο διαιτητής Τζακομέλι υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Η ισοπαλία της Γιουβέντους με 0-0 στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λάτσιο, έδινε μια μεγάλη ευκαιρία στην Ίντερ να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι ήταν να νικήσουν στο εντός έδρας ματς την Κάλιαρι, στο οποίο ήταν το απόλυτο φαβορί. Τελικά χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Αστόρι στο 82ο λεπτό για να καταφέρουν οι «νερατζούρι» να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού αν και προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με γκολ του Παλάσιο, βρέθηκαν να χάνουν 2-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Σάου στο 43ο και 66ο λεπτό.

Οι παίκτες, ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόδοση του διαιτητή, Τζακομέλι, ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, αρνήθηκε να σφυρίξει πέναλτι σε ανατροπή του Ρανόκια από τον Αστόρι στα λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτό προκάλεσε και την «έκρηξη» του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η διοίκηση της Ίντερ απαγόρευσε τις δηλώσεις στους παίκτες και τον προπονητή. Δεν έγινε γνωστό αν η απόφαση αυτή αρθεί ενόψει του αγώνα της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία.

Πηγή: sport-fm.gr