Ο Μπρένταν Ρότζερς, ξεκαθαρίζει πως οι «κόκκινοι» δεν έχουν καμία διάθεση να προχωρήσουν στην πώληση του Ουρουγουνού επιθετικού, Σουάρες.

Σύμφωνα με σύσσωμο τον αγγλικό Τύπο, οι «πολίτες» έχουν στην κορυφή της μεταγραφική τους λίστας ενόψει Ιανουαρίου το όνομα του Ουρουγουανού επιθετικού.

Με βάση τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Αγγλίας μοιάζουν διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνουν δικό τους.

Η συγκεκριμένη είδηση προφανώς και δεν άρεσε σε κανέναν στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ και με δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο 25χρονος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος «Άνφιλντ».

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που σίγουρα και δεν θέλουμε να πουλήσουμε. Μ’ αρέσει να δουλεύω μαζί του. Σαν ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να ενισχυθούμε και όχι να χάσουμε παίκτες, ειδικά κάποιον παγκόσμιας κλάσης.

Συνεχίζουμε κανονικά και το μόνο στο οποίο είμαστε συγκεντρωμένοι είναι η δουλεία. Ο Λουίς έδειξε το καλοκαίρι την πίστη του στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και πλέον δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος προσφορών. Ο Σουάρες θα μείνει εδώ» δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Πηγή: england365