«Στενή επαφή» είχε ο Πάτο με οπαδούς της Μίλαν, μετά το τέλος του αγώνα των «ροσονέρι» με τη Φιορεντίνα, που βρήκε την ομάδα του να χάνει με 3-1 μέσα στο Σαν Σίρο. Ο Βραζιλιάνος υποχρεώθηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό του τη στιγμή που αποχωρούσε από το στάδιο και δέχτηκε απειλές, αλλά και ύβρεις, από τους αγανακτισμένους φιλάθλους της Μίλαν. Τελικά κατάφερε να φύγει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

Η πορεία της Μίλαν συνεχίζει να παρουσιάζει μεταπτώσεις, με περισσότερες αρνητικές και πολύ λιγότερες θετικές στιγμές. Τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα, αυτό της 12ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, που βρήκε τη Μίλαν να ηττάται από τη Φιορεντίνα με 3-1, μέσα στο Σαν Σίρο.

Το αποτέλεσμα αυτό εξόργισε μερίδα οπαδών των «ροσονέρι» που μαζεύτηκε έξω από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης του σταδίου, περιμένοντας την αποχώρηση των παικτών για να εκδηλώσει τα συναισθήματά της.

Στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκε ο Πάτο, ο οποίος είδε το αυτοκίνητό του να περικυκλώνεται από μερικούς θερμόαιμους που δεν συγχώρεσαν το λάθος του παίκτη από το σημείο του πέναλτι. Το θλιβερό είναι πως οι οπαδοί δεν έμειναν στις διαμαρτυρίες, αλλά προχώρησαν σε κτυπήματα του αυτοκινήτου, καθώς και σε ύβρεις και απειλές εναντίον του Βραζιλιάνου.

Η επίθεση αυτή σόκαρε Πάτο, ο οποίος, μετά την αρχική αμηχανία, κατάφερε να ξεφύγει χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Το βέβαιο είναι πως ο εύθραυστος χαρακτήρας του Βραζιλιάνου αναμένεται να επηρεαστεί ακόμα περισσότερο από αυτό το γεγονός, κάτι που θα έχει συνέπειες και στην απόδοσή του.

Πηγή: sport-fm.gr