Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Βαρκελώνη ενόψει του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι είχαν ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας στις 09:00 και αναχώρησαν όλοι μαζί με πούλμαν για το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το τριφύλλι «πέταξε» στις 10:30 με πτήση τσάρτερ ενώ αναμένεται στην Βαρκελώνη λίγο μετά τις 14:00! Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να κάνει στο «Καμπ Νου» ότι και η Χέρκουλες πριν από μερικά 24ωρα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Ντάνι Φερνάντεζ, Αλέξανδρο Τζόρβα, Ορέστη Καρνέζη, Γιόσου Σαριέγκι, Σωτήρη Νίνη, Λουίς Γκαρσία, Στέργο Μαρίνο, Λουκά Βύντρα, Σίντνεϊ Γκοβού, Σεμπαστιάν Λέτο, Τζιμπρίλ Σισέ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεντρίκ Καντέ, Γιώργο Καραγκούνη, Κώτσα Κατσουράνη, Νταμιέν Πλεσί, Γιώργο Ιωαννίδη και Ελίνι Δημούτσο.

Μικρά – μικρά από το αεροδρόμιο

– Η αποστολή του τριφυλλιού έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 09:45 και ήταν ευδιάθετη αλλά κανείς δεν σταμάτησε για να κάνει δηλώσεις και οι παίκτες των πρασίνων περισσότερο επιδόθηκαν στο να βγάλουν φωτογραφίες και να υπογράψουν αυτόγραφα.

– Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν στο αεροδρόμιο καθώς αναχωρούν με διάφορες πτήσεις για την Βαρκελώνη ώστα να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με την Μπαρτσελόνα.

– Ο Μαυρίας στην πρώτη του ευρωπαϊκή αποστολή ήταν χαρούμενος ενώ πολλοί φίλοι του τριφυλλιού τον αναγνώρισαν.

– Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, έκαναν τα απαραίτητα ψώνια.

Πηγή: gazzetta.gr