Στο γεγονός πως η νίκη επί της ΑΕΚ θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Διαμαντής Χουχούμης, μετά το 1-0 υπέρ των «πράσινων».

Ο νεαρός μπακ στάθηκε στη σημασία των τριών βαθμών και στην ανωτερότητα του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση και πως περιμένει να αγωνιστεί κόντρα στη Λάτσιο, την οποία πιστεύει πως θα νικήσει η ομάδα του.

«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε καλά και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Η αποψινή νίκη ανεβάζει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Πρώτος στόχος μας πρέπει πάντα να είναι η νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα. Θέλαμε να την κυκλοφορήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοσή μου. Προσπαθώ να δικαιώνω τον κ. Φερέιρα και να του αποδεικνύω ότι μπορεί να με εμπιστεύεται.

Μακάρι να παίξω κόντρα στη Λάτσιο, πρώρα ο Θεός. Θα ήθελα να παίξω, αλλά αυτό εξαρτάται από τον προπονητή μου. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι ξεχωριστά. Εμείς πάμε εκεί για να νικήσουμε. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση» είπε ο Χουχούμης.

Πηγή: sport-fm.gr