Στο ΣΕΦ βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα ο Τζόι Ντόρσεϊ προκειμένου να προπονηθεί ατομικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ανατροπή στην υπόθεση αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό, καθώς τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και οριστικά.

Μετά την απολογία του αμερικανού σέντερ τη Δευτέρα, η ΚΑΕ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης αποφάσισε μέχρι να βγει οριστική απόφαση για το μέλλον του στο λιμάνι, να προπονείται μόνος. Έτσι σήμερα βρέθηκε στο κλειστό του ΣΕΦ και έβγαλε πρόγραμμα, με το… αυτί του να είναι στην ετυμηγορία της ομάδας του για το τι μέλλει γενέσθαι, με τις μέχρι τώρα συνθήκες να τον οδηγούν στην έξοδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το επιτελείο του δεν βιάζονται να κλείσουν άμεσα τον αντι-Ντόρσεϊ, με τον Έλληνα τεχνικό να εξετάσει 3-4 περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι εκτός από καλοί παίκτες, θα πρέπει να είναι εξίσου καλοί σαν χαρακτήρες.

• Και ενώ φαίνεται ότι το ενδιαφέρον για τον Ντιόντε Κρίστμας «ναυαγεί», με τον πρώην γκαρντ του ΑΓΟΡ να οδεύει προς ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι ο Τάρενς Κίνσεϊ. Ο 28χρονος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εφές Αναντολού, όπου στην Ευρωλίγκα σε 9 ματς είχε 8,2 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο αμερικανός γκαρντ έχει παίξει και για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει περάσει και από το NBA, για τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Πηγή: Sport-fm.gr