Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον Ιβάν Σαββίδη το θέμα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την UEFA για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης μέσα στην Τούμπα.

Για αυτό τον λόγο βρίσκονται ο Ζήσης Βρύζας και η Μαρία Γκοντσάρεβα μαζί με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ σήμερα στην Ελβετία, όπου εκδικάζεται η έφεση του συλλόγου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπάθησε – στη συνάντηση που είχε με τον Μισέλ Πλατινί – να βάλει τις βάσεις, ώστε ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επιείκεια.

Από την πλευρά της, η Γκοντσάρεβα ως εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας θα προσπαθήσει να πείσει για τις αλλαγές που θα γίνουν σε θέματα ασφαλείας.

Στην Νιόν θα είναι και ο δικηγόρος του συλλόγου, Αχιλλέας Μαυρομάτης, όπως και ένας ακόμη νομικός από τη Γερμανία, με τον οποίο εκτάκτως θα συνεργαστεί η ελληνική ομάδα. Δεν αποκλείεται το αρμόδιο όργανο της UEFA να εκδώσει την απόφασή του μέσα στην ημέρα.

Πλησιάζει η ώρα

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ιβάν Σαββίδη για το νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις του ομογενούς επιχειρηματία αφορούσαν το θέμα της έφεσης, όμως δεν μπορούσε να μην συζητήσει για τα πρόσωπα που θα μπουν στο νέο Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση, όμως εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να δώσει τη λίστα με τα 5-6 ονόματα στον Α.Σ. που -όπως λέγεται- θα βρει τρόπο να ζητήσει διορισμό από το Πρωτοδικείο, παρά τις σχετικές απεργίες των δικαστικών. Το θέμα του Γκαγκάτση εξακολουθεί να «παίζει» και, όπως γράφει η SportDay, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την παρουσία του.

Πηγή: sport-fm.gr