Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ανζί βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, όπως επιβεβαιώνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ρωσικού κολοσσού μπορεί να αγοράσει όποιον παίκτη επιθυμεί και ίσως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα υποκύψει στη γοητεία του χρήματος…

Η Ανζί φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ύστερα από την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει τραβήξει το βλέμμα του ιδιοκτήτη της ομάδας Σουλεϊμάν Κερίμοφ φαίνεται πως είναι και ο Ρούνεϊ, όπως παραδέχτηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος:

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι να τον έχουμε μαζί μας. Όμως δεν μπορώ να ξέρω αν και πότε θα αποκτηθεί. Ο πρόεδρος πάντως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, όταν επιθυμεί να αγοράσει κάποιον. Αν και εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το προφίλ του συλλόγου και στραφούμε και σε νεαρούς Ρώσους παίκτες», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου Βραζιλιάνου ακραίου.

Πηγή: sport-fm.gr